Onze mensen

Mogen we je voorstellen: het team van Orthodontie Lisse. Specialisten met verstand van zaken die jouw gebit op één zetten.

dsc9650stephan
S. P. K. Tan, D. D. S., M. P. H. Orthodontist
dsc_3036-amy-juist
Drs. A. AngOrthodontist
avatar
Drs. R. Farhanghi Orthodontist
dsc1695karen
KarenZaalhoofd
dsc_6536-wendy
WendyZaalhoofd
dsc1839annette
AnnetteOrthodontie-assistent
dsc1098julia-horizontaal-2
JuliaOrthodontie-assistent
dsc1411chantal
ChantalOrthodontie-assistent
lisse-larissa_2
LarissaOrthodontie-assistent
avatar
SuzanneOrthodontie-assistent
dsc1502boukje
BoukjeMedewerker secretariaat
dsc1274lotte
LotteMedewerker secretariaat
avatar
LisaMedewerker secretariaat
dsc_6754-nynke
NynkeManager Operations

Ons team

Wij hebben het geluk te werken met een professioneel en gezellig team. Er staan dagelijks verschillende deskundigen op de vloer; orthodontisten en orthodontie-assistenten, specialisten die jouw gebit op nummer één zetten.

Onze orthodontisten zijn officieel geregistreerd als specialist Dento-maxillaire Orthopedie in het specialistenregister (BIG-register) van het ministerie van Volksgezondheid. Dat wil zeggen dat zij na hun tandartsopleiding zich nog vier jaar hebben gespecialiseerd binnen de orthodontie. Ze scherpen hun academische kennis bij door regelmatig naar congressen te gaan en trainingen te volgen. Met veel aandacht en zorg bekijken zij de orthodontische mogelijkheden voor jouw gebit.

Daarnaast werken wij met ervaren orthodontieassistenten. Zij zijn verantwoordelijk voor allerlei behandelingen zoals het maken van 3D-scans en het in- en uithalen van de beugel. Naast hun reguliere opleiding hebben ze zich speciaal verdiept in de orthodontie – en die passie stralen zij uit!

Bovendien zorgen onze vriendelijke front desk medewerkers voor een prettig contact, zowel via de mail als aan de telefoon en balie. Ondertussen werken onze administratieve en financiële medewerkers achter de schermen om alles zo goed mogelijk voor jou te regelen.

Wij bij Orthodontie Lisse vinden kwaliteit op elke stap van de behandeling ontzettend belangrijk. Samen werken we aan een doel: jou een geweldige glimlach bezorgen!

Heb je vragen aan een van ons?

Neem dan contact met ons op via
0252 41 77 99  info@ortholisse.nl

praktijk
De praktijk
werkwijze
Onze behandelwijze
beugel4
Wanneer een beugel?
contact
Contact

Schrijf je in als nieuwe patiënt

Afspraak maken of wijzigen

Afspraak checken?

Orthodontie Lisse

is aangesloten bij